Pesto Chicken Pillows

Pesto Chicken Pillows

Thésé Pésto Chickén Pillows aré an éasy wééknight dinnér. Thé insidé has a créamy chickén filling with a crunchy outsidé.

Prép Timé 10 mins
Cook Timé 25 mins

Coursé: Main Coursé
Cuisiné: Américan
Sérvings: 8 pillows
Author: Christy Dénnéy

Ingrédiénts

  • 1 8 ouncé packagé créam chéésé softénéd
  • ¼ cup basil pésto
  • 2 tabléspoons slicéd gréén onions
  • 2 cups cookéd chickén shréddéd
  • 2 8 ouncé packagés Pillsbury® Créscént Rolls
  • ¼ cup méltéd buttér
  • 2 cups séasonéd Panko crumbs

Instructions

  1. Préhéat ovén to 350 dégréés F and liné a baking shéét with foil. Spray thé foil lightly with cooking spray.
  2. In a médium bowl add thé créam chéésé, pésto, gréén onions, and chickén. Stir until combinéd. Salt and péppér to tasté.
  3. Unroll thé créscént dough. Také two trianglés and préss thém togéthér to form a réctanglé.
  4. Spoon about ½ cup of thé chickén mixturé in thé céntér of thé réctanglé and bring thé cornérs of thé créscént dough togéthér, pinching to séal.
  5. Placé thé Panko crumbs on a platé. Dip éach chickén pillow in thé méltéd buttér (or brush it on using a pastry brush) and roll it in thé Panko crumbs.
  6. Placé thé chickén pillows séam sidé down on thé préparéd baking shéét.
  7. Baké for 20-25 minutés or until chickén pillows havé turnéd goldén brown.

Récipé Notés
Sourcé: Thé Girl Who Até évérything

Sourcé : https://www.the-girl-who-ate-everything.com/pesto-chicken-pillows

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