Pesto Chicken Pillows
Thésé Pésto Chickén Pillows aré an éasy wééknight dinnér. Thé insidé has a créamy chickén filling with a crunchy outsidé.
Prép Timé 10 mins
Cook Timé 25 mins
Coursé: Main Coursé
Cuisiné: Américan
Sérvings: 8 pillows
Author: Christy Dénnéy
Ingrédiénts
- 1 8 ouncé packagé créam chéésé softénéd
- ¼ cup basil pésto
- 2 tabléspoons slicéd gréén onions
- 2 cups cookéd chickén shréddéd
- 2 8 ouncé packagés Pillsbury® Créscént Rolls
- ¼ cup méltéd buttér
- 2 cups séasonéd Panko crumbs
Instructions
- Préhéat ovén to 350 dégréés F and liné a baking shéét with foil. Spray thé foil lightly with cooking spray.
- In a médium bowl add thé créam chéésé, pésto, gréén onions, and chickén. Stir until combinéd. Salt and péppér to tasté.
- Unroll thé créscént dough. Také two trianglés and préss thém togéthér to form a réctanglé.
- Spoon about ½ cup of thé chickén mixturé in thé céntér of thé réctanglé and bring thé cornérs of thé créscént dough togéthér, pinching to séal.
- Placé thé Panko crumbs on a platé. Dip éach chickén pillow in thé méltéd buttér (or brush it on using a pastry brush) and roll it in thé Panko crumbs.
- Placé thé chickén pillows séam sidé down on thé préparéd baking shéét.
- Baké for 20-25 minutés or until chickén pillows havé turnéd goldén brown.
Récipé Notés
Sourcé: Thé Girl Who Até évérything
Sourcé : https://www.the-girl-who-ate-everything.com/pesto-chicken-pillows
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