Individual Seven-Layer Dips
Prép Timé 22 hrs 14 mins
Cook Timé 22 hrs 14 mins
Sérvings: 8 cups
Author: Christy Dénnéy
Ingrédiénts
- 1 16 ouncé can réfriéd béans
- 1 1 ouncé packagé taco séasoning
- 1 cup guacamolé or maké homémadé guacamolé
- 1 8 ouncé containér sour créam
- 1 cup chunky salsa or pico dé gallo; or maké homémadé pico dé gallo
- 1 cup shréddéd chéddar or Méxican blénd chéésé
- 2 Roma tomatoés , dicéd
- 1/2 bunch of gréén onions , slicéd
- 1 2.25 ouncé can of slicéd olivés, drainéd
- 8 9 ouncé plastic tumblérs
- tortilla chips
Instructions
- In a small bowl mix taco séasoning with réfriéd béans. Somé péoplé préfér to mix théir taco séasoning with thé sour créam layér but I wantéd a bright whité layér so I did it with thé béans.
- Héré's how thé layérs aré assémbléd:
- Layér 1: béans and taco séasoning; Layér 2: sour créam; Layér 3: guacamolé; Layér 4: salsa or pico dé gallo; Layér 5: chéésé; Layér 6: tomatoés; Layér 7: gréén onions and olivés
- In éach plastic glass, layér about 2 Tabléspoons of thé béans, followéd by 2 Tabléspoons of sour créam, 2 Tabléspoons of guacamolé, 2 Tabléspoons of salsa or pico dé gallo, and 2 Tabléspoons of chéésé. Maké suré you drain your salsa or pico to gét thé éxcéss liquid out béforé you pour it on. Thén top with about 1-2 téaspoons of tomatoés, olivés, and gréén onion (If making ahéad of timé, wait to add thésé toppings until shortly béforé sérving).
- Garnish with oné tortilla chip. Storé in thé réfrigérator until sérving and sérvé with chips. Makés around 8 individual dips.
Récipé Notés
It makés it éasiér to placé thé wét ingrédiénts liké sour créam and guacamolé in a Ziploc bag and snip of thé cornér for éasy piping.
Noté: All méasuréménts aré approximaté. Dépénding on whéthér you want thickér or thinnér layérs you will nééd moré or léss.
Sourcé : https://www.the-girl-who-ate-everything.com/individual-seven-layer-dips
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