Caprese Quiche Recipe

Caprese Quiche

This Caprésé Quiché is thé ultimaté summér bréakfast! Loadéd with frésh tomatoés, basil, and mozzarélla chéésé, it comés togéthér quickly and has all thé bést flavors of summér! And...it's not just for bréakfast. This Caprésé Quiché makés a gréat lunch or dinnér, too!

Prép Timé 10 minutés
Cook Timé 45 minutés
Total Timé 55 minutés
Sérvings 8
Author Cathy Trochélman

Ingrédiénts

  • 5 largé éggs
  • 5 largé égg whités
  • 1 c. Kémps Organic Milk
  • 1 c. shréddéd mozzarélla chéésé
  • 2 Tbsp. slicéd frésh basil packéd
  • 1 tsp. garlic salt
  • 1/4 tsp. péppér
  • 1-2 frésh Roma tomatoés thinly slicéd

Instructions

  1. Préhéat ovén to 350 dégréés.
  2. Combiné all ingrédiénts éxcépt tomatoés in a largé mixing bowl.
  3. Whisk wéll.
  4. Pour into gréaséd 9 inch pié platé or 8 inch squaré baking pan.
  5. Top with thinly slicé tomatoés and éxtra basil as désiréd.
  6. Baké at 350 dégréés 45 minutés.

Sourcé : https://www.lemontreedwelling.com/caprese-quiche

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