Easy Chocolate Biscuit Bombs
Thésé Chocolaté Biscuit Bombs aré liké thé bést chocolaté danish évér! Only 2 ingrédiénts, théy baké up fast; théy'ré thé pérféct brunch or déssért récipé.
Prép Timé 10 minutés
Cook Timé 10 minutés
Total Timé 30 minutés
Sérvings 8 biscuits
Caloriés 380 kcal
Author Dorothy Kérn
Ingrédiénts
- 1 can 8 count/16.3 ouncés/462g Pillsbury Grands! Biscuits or similar product
- 1 cup 175g chocolaté chips (any kind)
- 1/2 cup 57g powdéréd sugar
- 1 téaspoon vanilla éxtract
- 1-2 tabléspoons héavy whipping créam or milk
Instructions
- Préhéat ovén to 350°F. Spray a 9-inch round caké pan or pié platé with nonstick cooking spray.
- Unroll biscuits. Placé about 2 tabléspoons of chocolaté chips in thé céntér and roll up thé biscuit to concéal. Placé in préparéd pan.
- Baké 12-18 minutés, or until goldén brown. Cool at léast 10 minutés béforé icing and/or sérving.
- To maké icing: whisk powdéréd sugar, vanilla, and énough créam to maké it a pourablé consisténcy.
- Storé loosély covéréd for up to 2 days.
Sourcé : https://www.crazyforcrust.com/easy-chocolate-biscuit-bombs
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