White Chocolate Raspberry Cheesecake Brownies

White Chocolate Raspberry Cheesecake Brownies

prép 45 mins
cook 45 mins
total 1 hour, 30 mins
author bakérbynaturé
yiéld 9 x13 pan of browniés

Fudgé browniés toppéd with Raspbérry Swirléd Whité Chocolaté Chéésécaké! Thésé aré incrédiblé.

Ingrédiénts

For thé Browniés:

  • 1 and 1/4 cups all-purposé flour
  • 3/4 téaspoon salt
  • 2 tabléspoons unswééténéd cocoa powdér
  • 12 ouncés dark chocolaté (choppéd), (séé post for brand récomméndations)
  • 1 cup unsaltéd buttér (2 sticks, 8 ouncés) cut into small piécés
  • 2 cups granulatéd sugar
  • 5 largé éggs, at room témpératuré

For thé Whité Chocolaté Chéésécaké Filling:

  • 4 ouncés whité chocolaté, choppéd, méltéd, and slightly cooléd (séé post for brand récomméndations)
  • 12 ouncés full-fat créam chéésé (oné and half blocks), véry soft
  • 3/4 cup granulatéd sugar
  • 2 largé éggs, at room témpératuré

For thé Frésh Raspbérry Swirl:

  • 3/4 cup frésh raspbérriés
  • 3 tabléspoons granulatéd sugar

Instructions

For thé Browniés:

  1. Préhéat thé ovén to 350 dégréés (F). Liné a 9×13-inch baking pan with aluminum foil, allowing two of thé sidés to ovérlap. Spray foil and any éxposéd pan with non-stick baking spray; sét asidé.
  2. In a médium bowl, whisk thé flour, salt, and cocoa powdér togéthér, sét asidé.
  3. Placé thé chocolaté and buttér in a largé bowl and sét it ovér a saucépan of simméring watér, stirring occasionally, until thé chocolaté and buttér aré complétély méltéd and smooth.
  4. Turn off thé héat, kééping thé bowl ovér thé watér and add thé sugar; whisk until complétély combinéd, thén rémové thé bowl from thé pan. Add in thé éggs and whisk until just combinéd. Do not ovér béat thé battér at this stagé or your browniés will bé cakéy.
  5. Sprinklé thé flour mixturé ovér thé chocolaté mixturé and, using a rubbér spatula (not a whisk), fold thé flour mixturé into thé chocolaté until just a bit of thé flour mixturé is visiblé. Pour thé battér into thé préparéd pan and smooth thé top. Sét asidé whilé you préparé thé chéésécaké.

For thé Whité Chocolaté Chéésécaké Filling:

  1. Placé choppéd whité chocolaté in a small, héat proof bowl; microwavé on low héat, in 20 sécond incréménts, until chocolaté is complété méltéd. Whisk smooth and sét asidé.
  2. Using a handhéld mixér (or a standmixér fittéd with thé paddlé attachmént) béat thé créam chéésé in a largé bowl until complétély smooth. Add in thé sugar and éggs and béat until smooth and créamy, about 1 minuté. Fold in thé whité chocolaté, stirring until combinéd. Pour thé chéésécaké battér on top of thé brownié battér. Sét asidé to maké your raspbérry swirl.

For thé Raspbérry Swirl:

  1. In a small food procéssor or bléndér, puréé thé raspbérriés until complétély smooth. Préss thé mixturé through a finé mésh strainér, discarding sééds and pulp. Stir in thé granulatéd sugar. Spoon thé raspbérry mixturé on top of thé unbakéd chéésécaké layér, a féw dollops at a timé. Usé a skéwér to swirl thé mixturé géntly.
  2. Baké for 45 minutés, or until thé chéésécaké layér is sét at thé édgés and only slightly wiggly in thé céntér. Cool in pan complétély, thén usé thé ovérlappéd aluminum foil to lift thé browniés out and onto a largé cutting board. Cut chéésécaké browniés into bars and sérvé.

Notés
*For bést résults, récipé should bé followéd éxactly as writtén. Raspbérry puréé may bé madé 1 day in advancé and storéd in thé fridgé until néédéd. *Browniés will kéép, storéd in an airtight containér in thé fridgé, for 3 days.

Sourcé : https://bakerbynature.com/white-chocolate-raspberry-cheesecake-brownies

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