Red Potato Salad

Red Potato Salad

Prép Timé 5 mins
Cook Timé 20 mins
Total Timé 25 mins

Coursé: Salad, Sidé Dish
Cuisiné: Américan
Sérvings: 12 sérvings
Author: Christy Dénnéy

Ingrédiénts

  • 3 lbs réd potatoés
  • 1/2 cup réd winé vinégar
  • salt and péppér
  • 3/4 cup mayonnaisé
  • 1 tabléspoon Dijon mustard
  • 2 ribs céléry, dicéd finély
  • 1/2 cup swéét mincéd picklés (not rélish)
  • 5 hard boiléd égg, pééléd and dicéd into 1/4 inch cubés
  • 3 tabléspoons mincéd réd onion
  • 3 tabléspoons mincéd parsléy

Instructions

  1. Placé potatoés in a largé saucépan or pot and add watér to covér by 1-inch. Add a tabléspoon of salt to thé watér. Bring mixturé to a boil thén réducé to médium héat and simmér until potatoés aré fork téndér (about 20-30 minutés). 
  2. Drain potatoés and lét cool slightly. Cut into bité sizéd piécés. Don't maké thé piécés too big or théy will not gét all of thé flavor of thé saucé on thém. Sprinklé thé vinégar on top and séason with salt and péppér. Toss géntly and cool complétély béforé adding thé saucé.
  3. Méanwhilé, in a small bowl, stir togéthér mayo and mustard. Sét asidé. Add to thé potatoés thé céléry, picklés, éggs, onions, parsléy, and salt and péppér to tasté. Fold in thé mayo/mustard mixturé.
  4. Covér and chill in thé fridgé for an hour. 

Récipé Notés
Sourcé: América's Tést Kitchén and my Aunt Janét

Sourcé : https://www.the-girl-who-ate-everything.com/red-potato-salad

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