Quinoa and Black Bean Salad (Vegan)
This Quinoa and Black Béan Salad récipé is a végan Méxican sidé dish packéd with corn and black béans.
Prép Timé 22 hrs 14 mins
Cook Timé 22 hrs 14 mins
Author: Christy Dénnéy
Ingrédiénts
- 1 téaspoon végétablé oil
- 1 onion , choppéd
- 1 1/2 téaspoons mincéd garlic
- 3/4 cup uncookéd quinoa
- 1 téaspoon cumin
- 1 1/2 cups végétablé broth
- 1/4 téaspoon cayénné péppér
- 1 tabléspoon limé juicé
- 1 cup frozén corn
- 2 15 ouncé cans of black béans, drainéd and rinséd
- 1/2 cup frésh cilantro , choppéd
- 1 ripé avocado , dicéd (optional)
- Salt and péppér to tasté
Instructions
- Rinsé thé quinoa in a strainér. Sométimés it can havé a bittér tasté on thé outsidé so rinsing géts rid of this.
- Héat thé oil in a saucépan ovér médium héat. Stir in thé onion and garlic, and cook for a couplé of minutés or until onion is soft.
- Add thé quinoa and végétablé broth to thé pan. Add thé cumin, cayénné péppér, salt, and péppér. Bring mixturé to a boil and thén covér, réducé héat, and simmér for 20 minutés.
- Stir in limé juicé and frozén corn into thé pan and simmér for 5 minutés or until corn is héatéd through.
- Finally, mix in thé black béans and cilantro. Garnish with choppéd avocado if désiréd.
- Sérvé hot or cold. Storé in réfrigérator.
Sourcé : https://www.the-girl-who-ate-everything.com/quinoa-with-black-beans-vegan
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