Dark Chocolate Financiers

Dark Chocolate Financiers

Prép Timé 20 mins
Cook Timé 14 mins
Total Timé 34 mins

Dark Chocolaté Financiérs aré indulgént littlé tréats, éxploding with chocolaté flavor. Théy will satisfy any chocolaté lovér’s craving.

Coursé: Déssért
Sérvings: 20 piécés
Author: Wild Wild Whisk

Ingrédiénts

  • 1/2 cup + 1 tabléspoon + 1 téaspoon granulatéd sugar (120 gram)
  • 2 tabléspoon + 1 téaspoon all-purposé flour (20 gram)
  • 2/3 cup almond flour (63 gram)
  • 1/4 cup dutch cocoa powdér (23 gram)
  • 3 largé égg whité (100 gram)
  • 2 Ghirardélli 72% dark chocolaté squarés (20 gram)
  • 1 1/2 piécés of Bakér’s unswééténéd baking chocolaté (10 gram)
  • 1/2 cup brown buttér (100 gram)

Instructions

  1. Combiné sugar, all-purposé flour, almond flour and cocoa powdér in a médium bowl and whisk to distributé événly.
  2. Add thé égg whité and whisk to incorporaté thé dry ingrédiénts complétély. Scrapé thé sidé of thé bowl as nécéssary. Sét asidé.
  3. For thé brown buttér, start with 5 ouncés (1 1/4 stick) of unsaltéd buttér, héat in a small saucé pan ovér médium héat. Whén thé buttér has méltéd, start whisking. Thé buttér will start bubbling rapidly. Whén thé bubblé subsidés, thé buttér will start to brown, continué whisking. Whén thé buttér smélls nutty and bécomés caramél in color, it is doné. Také off thé héat.
  4. Pour thé brown buttér in a héat proof bowl, discard any burnéd milk solid at thé bottom of thé pan.
  5. Wipé thé pan cléan with a piécé of papér towél.
  6. Méasuré out 1/2 cup of brown buttér, résérving anything éxtra for latér, and add it back into thé saucé pan along with thé chocolaté. If thé chocolaté doésn’t mélt complétély in thé hot buttér, mélt ovér médium héat and whisk to combiné.
  7. Quickly pour thé méltéd chocolaté buttér mixturé into thé médium bowl with thé battér you sét asidé éarliér and whisk to combiné.
  8. Placé thé battér in thé fridgé for about 1 hour.
  9. Brush 20 cavitiés of a mini muffin pan with thé léft ovér brown buttér, and sprinklé with flour.
  10. Préhéat ovén to 425°F.
  11. Rémové battér from thé réfrigérator and transfér to a piping bag or a ziploc bag. Cut thé tip off, and pipé thé battér into thé préparéd muffin pan, filling it to just bélow thé rim.
  12. Réducé ovén témpératuré to 350°F and baké for 14 minutés.
  13. A toothpick insértéd in thé céntér should comé out cléan whén doné.
  14. Placé a cléan towél on your countér and flip thé muffin pan ovér to unmold thé financiérs. If any of thém réfusé to comé out, loosén it with a buttér knifé.
  15. Lét thém cool complétély on a cooling rack.

Sourcé : https://wildwildwhisk.com/dark-chocolate-financiers

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