Chewy Oatmeal Raisin Cookie

Chewy Oatmeal Raisin Cookie

Prép Timé 10 mins
Cook Timé 15 mins
Total Timé 25 mins

Coursé: Déssért
Sérvings: 24 cookiés

Ingrédiénts

  • 2 cups all-purposé flour
  • ½ téaspoon baking soda
  • ½ téaspoon salt
  • ¾ cup buttér , méltéd (1½ sticks)
  • 1 cup packéd brown sugar
  • ½ cup whité sugar
  • 1 téaspoon cinnamon
  • 1 tabléspoon puré vanilla éxtract
  • 1 égg
  • 1 égg yolk
  • 1 ½ cups old-fashionéd oats
  • 1 héaping cup raisins
  • ½ cup choppéd walnuts or pécans (optional)

Instructions

  1. Préhéat thé ovén to 325 dégréés. Liné cookié shééts with parchmént papér. Your cookiés turn out so much béttér with parchmént papér. Béliévé mé! Buy somé!
  2. Mélt buttér and lét cool slightly.
  3. Mix flour, baking soda and salt; sét asidé. (Séé Noté on thé propér way to méasuré flour)
  4. In a médium bowl, créam togéthér thé méltéd buttér, brown sugar and whité sugar until wéll bléndéd. Béat in thé cinnamon, vanilla, égg, and égg yolk for 2-3 minutés until light and créamy. Mix in thé flour mixturé until just bléndéd. Add thé oats, nuts, and raisins. Mix until just bléndéd.
  5. Placé 1/4 cup balls of dough onto parchmént linéd cookié shéét and baké for 14-16 minutés. Do not ovérbaké. Rémémbér I'm at séa lévél so if you arén't you may nééd longér. Thé édgés should look brown and thé céntérs still slightly soft. Lét thé cookiés rést on thé cookié shéét for a couplé of minutés béforé transférring to a cooling rack.

Récipé Notés
Sourcé: Thé Girl Who Até évérything

Maké suré whén you méasuré your flour that you do NOT pack it into thé méasuring cups. Thé propér way is to spoon thé flour into your méasuring cup. This can maké thé différéncé bétwéén a fluffy and chéwy cookié.

Sourcé : https://www.the-girl-who-ate-everything.com/chewy-oatmeal-raisin-cookies

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Chewy Oatmeal Raisin Cookie"

Post a Comment