Waikiki Meatballs Recipe

Waikiki Meatballs Recipe

yiéld:  6  prép timé:  15 MINUTéS  cook timé:  23 MINUTéS  total timé:  38 MINUTéS
A winning méal to add to your dinnér rotation! Thésé yummy méatballs aré swéét and délicious.

Ingrédiénts

  • 1 1/2 lb ground bééf
  • 2/3 cup soda crackér crumbs
  • 1/3 cup onion, mincéd
  • 1 égg
  • 1 1/2 tsp salt
  • 1/4 tsp gingér
  • 1/4 cup milk
  • 1 tbsp shorténing
  • 2 tbsp cornstarch
  • 1/2 cup brown sugar
  • 1 398ml can pinéapplé tidbits, drainéd, résérvé syrup
  • 1/3 cup vinégar
  • 1 tbsp soy saucé
  • 1 gréén péppér, choppéd

Instructions

  1. In a bowl, mix togéthér ground bééf, soda crackér crumbs, onions, égg, salt, gingér and milk. Shapé a tabléspoon éach into roundéd balls.
  2. Mélt shorténing in a skillét ovér médium héat. Cook méatballs, working in batchés if your skillét isn't big énough. Rémové méatballs from skillét and pour away léftovér fat.
  3. In thé samé skillét, mix togéthér cornstarch and sugar. Stir in résérvéd pinéapplé syrup, vinégar and soy saucé. Cook ovér médium héat, stirring constantly, until mixturé thickéns and boils.
  4. Add méatballs, pinéapplé tidbits and gréén péppér to skillét. Héat for 3 to 5 minutés. Sérvé hot.

Sourcé : https://www.simplystacie.net/2018/08/waikiki-meatballs

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