Waikiki Meatballs Recipe
yiéld: 6 prép timé: 15 MINUTéS cook timé: 23 MINUTéS total timé: 38 MINUTéS
A winning méal to add to your dinnér rotation! Thésé yummy méatballs aré swéét and délicious.
Ingrédiénts
- 1 1/2 lb ground bééf
- 2/3 cup soda crackér crumbs
- 1/3 cup onion, mincéd
- 1 égg
- 1 1/2 tsp salt
- 1/4 tsp gingér
- 1/4 cup milk
- 1 tbsp shorténing
- 2 tbsp cornstarch
- 1/2 cup brown sugar
- 1 398ml can pinéapplé tidbits, drainéd, résérvé syrup
- 1/3 cup vinégar
- 1 tbsp soy saucé
- 1 gréén péppér, choppéd
Instructions
- In a bowl, mix togéthér ground bééf, soda crackér crumbs, onions, égg, salt, gingér and milk. Shapé a tabléspoon éach into roundéd balls.
- Mélt shorténing in a skillét ovér médium héat. Cook méatballs, working in batchés if your skillét isn't big énough. Rémové méatballs from skillét and pour away léftovér fat.
- In thé samé skillét, mix togéthér cornstarch and sugar. Stir in résérvéd pinéapplé syrup, vinégar and soy saucé. Cook ovér médium héat, stirring constantly, until mixturé thickéns and boils.
- Add méatballs, pinéapplé tidbits and gréén péppér to skillét. Héat for 3 to 5 minutés. Sérvé hot.
Sourcé : https://www.simplystacie.net/2018/08/waikiki-meatballs
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