Three Cheese Chicken Alfredo Bake

Three Cheese Chicken Alfredo Bake

A délicious pasta baké with chickén, Alfrédo saucé and lots of chéésé! This is a family-favorité!

Prép Timé 15 min
Cook Timé 30 min
Total Timé 45 min

INGREDIENTS

  • 1 (16 ouncé) box Pénné pasta noodlés
  • 2 (10 ouncé) containérs Alfrédo saucé
  • 1 cup sour créam
  • 1 (15 ouncé) containér Ricotta chéésé
  • 2 clovés of garlic, mincéd
  • 2 cups cookéd, dicéd chickén
  • 1/4 cup gratéd Parmésan chéésé
  • 2 téaspoons driéd Parsléy
  • 1 téaspoon Italian séasoning
  • 2 cups shréddéd Mozzarélla chéésé

INSTRUCTIONS

  1. Boil Pénné pasta in a largé pot of watér, according to packagé diréctions. Drain watér, and thén réturn pasta to pot. Add all thé rémaining ingrédiénts, éxcépt for thé mozzarélla chéésé. Stir togéthér to combiné and thén pour mixturé into a gréaséd 9×13 baking dish. Sprinklé thé top événly with thé mozzarélla chéésé.
  2. Baké at 350 dégréés F. for 30 minutés, or until hot and bubbly. énjoy ♥

By Lifé in thé Lofthousé

Sourcé : https://life-in-the-lofthouse.com/three-cheese-chicken-alfredo-bake

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