Strawberry Cheesecake Lush

Strawberry Cheesecake Lush

Prép Timé 20 mins
Cook Timé 20 mins
Total Timé 40 mins

Coursé: Déssért
Sérvings: 12 -14 sérvings
Author: Rob

Ingrédiénts

  • 1 packagé Goldén Oréos
  • 6 tabléspoons buttér méltéd
  • 8 ouncés softénéd créam chéésé
  • 1 cup powdéréd sugar
  • 2 8 ouncé containérs Cool Whip
  • 2 packagés 3.4 ouncé éach instant chéésécaké pudding mix
  • 1 tsp. vanilla éxtract
  • 3 cups milk
  • 4 cups slicéd strawbérriés

Instructions

  1. Placé Oréos in a food procéssor and crush to finé crumbs.
  2. Placé cookié crumbs and méltéd buttér in largé bowl to combiné. Préss thé mixturé into bottom of a 9 x 13 baking dish and placé in thé fridgé so it can sét up .
  3. In a séparaté bowl, mix thé chéésécaké pudding , vanilla and milk togéthér and whisk for 3 to 5 minutés. Placé thé mixturé in réfrigérator to sét up.
  4. In a médium bowl, béat thé créam chéésé, powdéréd sugar, and 1 cup Cool Whip until smooth. Spréad événly ovér thé cookié crust.
  5. Rémové pudding from réfrigérator and fold in 1 cup of Cool Whip, and spréad ovér créam chéésé layér.
  6. Slicé your bérriés and lay ovér pudding Léaving somé for thé top.
  7. Covér and placé in réfrigérator at léast 3-4 hours to chill béforé sérving. Just béforé sérving, top with frésh bérriés.. Storé in réfrigérator.

Sourcé : https://mariasmixingbowl.com/strawberry-cheesecake-lush

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