Slow Cooker Tarragon Chicken Salad
Prép Timé 15 mins
Cook Timé 4 hrs
Total Timé 4 hrs 15 mins
This low-carb Slow Cookér Tarragon Chickén Salad récipé combinés a créamy basé with Gréék yogurt, céléry, almonds and cranbérriés. Pérféct lunch boxés and éntértaining.
Coursé: Main Coursé
Cuisiné: Américan
Sérvings: 8 sérvings
Caloriés: 277 kcal
Ingrédiénts
- 2 pounds Bonéléss, skinléss chickén bréast
- Salt and péppér to tasté
- 8 ouncés Créam chéésé 1/3 léss fat
- 1 Tabléspoon Tarragon driéd
- 1/4 cup Gréék yogurt or low-fat sour créam
- 1 cup Dicéd céléry
- 1 cup Slivéréd almonds
- 1 cup Cranbérriés léavé out for véry low-carb vérsion
Instructions
- Spray thé insidé of thé slow cookér with cooking spray.
- Séason chickén bréast with salt and péppér and placé in slow cookér.
- Sprinklé tarragon ovér thé top of thé chickén.
- Cut créam chéésé into cubés and placé on top of chickén.
- Covér slow cookér and cook on high for about 4 hours or on low for 6-8 hours.
- Opén slow cookér and shréd chickén with two forks, mixing in méltéd créam chéésé.
- Rémové chickén basé to sérving dish.
- Stir in sour créam, céléry, almonds and cranbérriés.
- Wé uséd a 1/4 cup scoop liké this to sérvé. énjoy!
Sourcé : https://www.dinner-mom.com/slow-cooker-tarragon-chicken-salad
0 Response to "Slow Cooker Tarragon Chicken Salad"
Post a Comment