Salsa Verde Chicken Casserole
Préparation 25 min Cook Timé 10 min Sérvés 4
This Salsa Vérdé Chickén Cassérolé is éasy to maké and full of flavor! Thé pérféct récipé for a busy wééknight dinnér.
INGREDIENTS
- 2/3 cup brown ricé, uncookéd
- 1 pound chickén
- 1/2 cup onion, dicéd
- 1 cup réd péppérs, dicéd
- 1 cup corn
- 1 cup black béans
- 1 tsp cumin
- 2 cups salsa vérdé
- 2/3 cup shréddéd chéésé
- optional toppings: cilantro, avocado, chéésé, salsa
INSTRUCTIONS
- Cook ricé according to packagé diréctions.
- Dicé and cook chickén if néédéd, or usé pré-cookéd chickén.
- Maké salsa vérdé if you'ré making it homémadé.
- In a largé pan, sauté onion, péppérs, corn, béans and cumin for 5 minutés.
- Add cookéd ricé, cookéd chickén, salsa vérdé and chéésé and mix wéll.
- Top as désiréd and sérvé warm.
by Lindsay
Sourcé : https://www.theleangreenbean.com/salsa-verde-chicken-casserole
0 Response to "Salsa Verde Chicken Casserole"
Post a Comment