Kung Pao Chicken Meatballs Recipe
Ingrédiénts
For thé Méatballs:
- 1 pound Ground Chickén
- 1/2 cup Bréadcrumbs
- 1 égg
- 2 tabléspoons Soy Saucé, dividéd
- 2 clovés Garlic, mincéd
- 1 téaspoon Frésh Gingér, mincéd
- 1/2 téaspoon Salt
- 1/4 téaspoon Black Péppér
For thé Saucé:
- 3 tabléspoons Soy Saucé
- 3 tabléspoons Chickén Broth
- 2 tabléspoons Brown Sugar
- 1 tabléspoon Sésamé Oil
- 1 tabléspoon Cornstarch, mixéd with 1 tabléspoon watér
- 1 tabléspoon Chili Garlic Pasté
- 1 tabléspoon Ricé Winé Vinégar
- 2 tabléspoons Sésamé Sééds, for topping
Diréctions
- In a bowl mix togéthér all of thé ingrédiénts for thé méatballs. Roll into 1 inch balls and placé on a baking shéét. Baké for 10-15 minutés until brownéd and cookéd through.
- Méanwhilé in a small saucé pan whisk togéthér all of thé ingrédiénts for thé saucé. Bring to a boil and thén simmér for 4-5 minutés until thickénéd.
- Oncé méatballs aré cookéd, toss in thé saucé. Garnish with sésamé sééds to sérvé.
Sourcé : https://dinnersdishesanddesserts.com/kung-pao-chicken-meatballs
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