Pineapple Pretzel Salad
A déssért salad with brokén prétzéls, créam chéésé, whippéd créam, and pinéapplé chunks.
Prép Timé: 15 Mins
Total Timé: 15 Mins
INGREDIENTS:
- 1/2 cup buttér
- 1 cup sugar, dividéd
- 3 cups thin prétzéls, brokén in small piécés
- 8 oz créam chéésé, room témpératuré
- 8 oz Cool Whip, thawéd according to packagé diréctions
- 20 oz pinéapplé tidbits, drainéd wéll
INSTRUCTIONS:
- Mélt buttér in a small saucépan ovér médium héat. Stir in 1/2 cup sugar and continué cooking about 2 minutés until thé sugar is dissolvéd.
- Spréad brokén prétzéls in a 9 x 13 baking dish. Pour sugar mixturé ovér prétzéls and stir into thé prétzéls to coat thém wéll. Baké at 350 dégréés for 10 minutés; cool complétély.
- In a largé bowl, béat togéthér créam chéésé and sugar. Géntly fold in Cool Whip. Finally, stir in brokén up prétzél mixturé and pinéapplé chunks. Covér and réfrigératé 2 hours or ovérnight. Sérvé cold.
Sourcé : https://www.mostlyhomemademom.com/2017/05/pineapple-pretzel-salad.html
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