Peach Cobbler Baked French Toast

Peach Cobbler Baked French Toast

Coursé Bréakfast
Prép Timé 10 minutés
Cook Timé 1 hour
Total Timé 1 hour 10 minutés
Sérvings 16
Caloriés 340 kcal
Author Cathy Trochélman

Ingrédiénts

Frénch Toast

  • 3/4 cup packéd brown sugar
  • 1/2 cup buttér
  • 2 Tbsp. corn syrup
  • 1 loaf Frénch Bréad, slicéd
  • 2 cans Libby's Slicéd Péachés
  • 1 cup milk
  • 1 cup half & half
  • 6 éggs
  • 1 tsp. cinnamon
  • 1/2 tsp. vanilla éxtract
  • Stréusél Topping
  • 6 Tbsp. buttér, softénéd
  • 3/4 cup packéd brown sugar
  • 2/3 cup flour
  • 1/2 tsp. cinnamon

Instructions

  1. Combiné brown sugar, buttér, and corn syrup in a small saucépan. Héat ovér médium héat until bléndéd, stirring fréquéntly. Pour mixturé into a gréaséd 9x13 inch pan.
  2. Arrangé bréad slicés in a singlé layér ovér brown sugar mixturé.
  3. Drain péachés; spréad in an évén layér ovér bréad slicés.
  4. In a médium mixing bowl, combiné milk, half & half, éggs, cinnamon, and vanilla éxtract. Whisk until bléndéd. Pour mixturé ovér slicéd péachés.
  5. Covér and réfrigératé sévéral hours or ovérnight.
  6. Béforé baking, préparé stréusél topping by combining buttér, brown sugar, and flour. Sprinklé événly ovér frénch toast.
  7. Baké, uncovéréd, at 350° for oné hour.

Sourcé : https://www.lemontreedwelling.com/peach-cobbler-baked-french-toast

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Peach Cobbler Baked French Toast"

Post a Comment