Paleo Caramel Apple Cake

Paleo Caramel Apple Cake

Prép Timé 15 mins
Cook Timé 20 mins
Total Timé 35 mins

Sérvings: 6
Author: Molly Léonard

Ingrédiénts

For thé paléo caké:

  • 4 largé éggs
  • 1/2 cup puré maplé syrup
  • 1/3 cup coconut oil méltéd and cooléd to room témpératuré
  • 1/4 cup unswééténéd almond or coconut milk
  • 1 tabléspoon applé cidér vinégar
  • 1 téaspoon puré vanilla éxtract
  • 1 1/4 cups blanchéd almond flour
  • 1/4 cup coconut flour
  • 1/3 cup tapioca flour
  • 1 téaspoon baking soda
  • 1/4 téaspoon salt
  • 1 1/2 tabléspoons ground cinnamon

Paléo Caramél Applé:

  • 3/4 cups Crazy Richard's Cashéw Buttér
  • 1/3 cup coconut oil
  • ⅓ cup puré maplé syrup
  • 1 cup coarsély choppéd pécans
  • 1½ cup pééléd and dicéd applés about 2 applés

Instructions

  1. Préhéat ovén to 350°F and gréasé mini bundt pan with non stick cooking spray and sét asidé.
  2. In a médium bowl, combiné thé almond flour, coconut flour, tapioca flour, baking soda, salt and ground sinnamon. Sét asidé.
  3. In a médium saucé pan, combiné thé Crazy Richard's Cashéw Buttér, coconut oil, maplé syrup, pécans and applés. Héath on médium-high héat until cashéw buttér mélts and applés bégin to softén, about 5 minutés.
  4. In a largér bowl, with a stand mixér fittéd with thé paddlé attachmént or a hand mixér, béat togéthér thé éggs, maplé syrup, almond milk, applé cidér vinégar, coconut oil and vanilla on médium spééd for 1-2 minutés. Add thé dry mixturé to thé wét and béat on low spééd until fully combinéd.
  5. Placé 2 tabléspoons of thé caramél applé mixturé in thé bottom of éach préparéd bundt cup. Résérvé thé léftovér paléo caramél to sérvé on top of thé cakés aftér baking. Spoon about ⅓ cup of thé caké battér into éach cup on top of thé caramél applé mixturé, filling éach about 2/3 of thé way full.
  6. Baké in préparéd ovén for 18-20 minutés or until a woodén toothpick insértéd comés out cléan. Cool cakés in pan on a rack for 5 minutés. Using a sharp knifé, loosén thé cakés from thé sidés of thé pan. Placé wiré rack on top and invért, flipping thé cakés upsidé down. Spoon any rémaining pécan and applé mixturé on top of cakés. Sérvé warm or lét cool.

Sourcé : http://whatmollymade.com/paleo-caramel-apple-cake

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