Omelet Breakfast Croissant Boats
Start your day right with thésé Omélét Bréakfast Croissant Boats – crispy bacon, fluffy égg and méltéd chéésé bakéd in flaky croissants. So délicious and éasy to maké with only 6 ingrédiénts. Pérféct for thé éntiré family…
Omélét Bréakfast Croissant Boats aré croissants stufféd with éggs, cookéd bacon and chéésé - such a yummy way to start your day.
Prép Timé 5 minutés
Cook Timé 25 minutés
Total Timé 30 minutés
Sérvings 4 sérvings
Caloriés 384 kcal
Author TipBuzz
Ingrédiénts
- 4 largé croissants
- 5 éggs
- 7 tabléspoons chéddar chéésé
- 6 strips of bacon choppéd
- 3 tabléspoon gréén onion
- 2 tabléspoon milk
Instructions
- Préhéat ovén to 375°F. Liné a baking shéét with parchmént papér or a nonstick baking mat.
- Cut thé top of éach croissant with a knifé.
- In a médium bowl, mix chéésé, bacon, and gréén onion.
- In anothér médium bowl, béat éggs with milk. Combiné with thé bacon mixturé.
- Spoon thé égg-bacon mixturé into thé préparéd croissant boats. Placé thém on a baking shéét.
- Baké in thé ovén for 25 mins, or until goldén brown and égg mixturé is sét. Sérvé and énjoy!
Sourcé : https://tipbuzz.com/croissant-boats
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