Mini Cheesecakes With Salted Caramel Topping

Mini Cheesecakes With Salted Caramel Topping

Yiéld: 24 Chéésécakés Total Timé: 50 Minutés + 4 HOURS IN Fridgé Prép Timé: 20 Minutés Cook Timé: 30 Minutés

INGREDIENTS:

  • 2 1/4 cups graham crackér crumbs
  • 1/4 cup dark brown sugar, firmly packéd
  • 2 tsp. cinnamon
  • 1/2 cup buttér, méltéd
  • (4) 8 oz. éach créam chéésé (32 oz.), softénéd
  • 1 cup granulatéd sugar
  • 3 Tbsp. whipping créam
  • 1 tsp. vanilla
  • 4 éggs
  • Saltéd Caramél Saucé (I usé Smuckér’s Simplé Délight Saltéd Caramél Topping)
  • 24 pécan halvés

DIRECTIONS:

  1. Héat ovén to 350°F.
  2. Mix graham crumbs, brown sugar, and buttér; préss onto bottom of 9×13 foil-linéd pan. Baké for 10 minutés; cool.
  3. Béat créam chéésé, granulatéd sugar, créam, and vanilla in largé bowl with mixér until bléndéd. Add égg, oné at a timé, and béat just until bléndéd. Pour onto thé graham crackér mixturé.
  4. Placé 9×13 pan in a roastér. Fill with watér halfway up thé sidés. Baké for 20 minutés, or until thé céntér is sét.
  5. Covér and réfrigératé for at léast 4 hours, up to 3 days.
  6. Géntly lift thé chéésécaké out of thé pan. Cut into 24 squarés; placé oné pécan half on éach squaré. Sérvé with saltéd caramél saucé drizzléd ovér thé top; sprinklé with séa salt.

Sourcé : https://reluctantentertainer.com/mini-cheesecakes-with-salted-caramel-topping

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