Frosty Raspberry Squares

Frosty Raspberry Squares

Thésé Frosty Raspbérry Squarés rémind mé of my mom, and aré thé pérféct déssért to maké for a classy Mothér’s Day gathéring. Maké, fréézé ovérnight, and sérvé!

Yiéld: 8-10 Total Timé: 6 Hours 40 Minutés Prép Timé: 40 Minutés + Fréézing Ovérnight Cook Timé: 20 Minutés

INGREDIENTS:

  • 1 cup all-purposé flour
  • 1/2 cup packéd brown sugar
  • 1/2 cup buttér, méltéd
  • 1/2 cup choppéd Blué Diamond almonds (I uséd Honéy Roastéd Vanilla)
  • 2 égg whités
  • 1 cup whité sugar
  • 2 cups raspbérriés (I usé frésh)
  • 2 Tabléspoons lémon juicé
  • 1 cup héavy whipping créam
  • 1 tsp. vanilla

DIRECTIONS:

  1. Préhéat ovén to 350 dégréés. With a choppér or small food procéssor, finély chop thé almonds.
  2. In a small bowl, combiné thé flour, brown sugar, buttér, and almonds. Spréad thé crumbléd mixturé on a baking shéét linéd with foil or parchmént papér, and baké for 18-20 minutés, stirring occasionally, until goldén brown; cool on a wiré rack.
  3. Sprinklé 2/3 of thé almond mixturé événly ovér thé bottom of thé 9×13 inch dish. Sét asidé thé rémaining 1/3 cup for thé topping.
  4. In a largé bowl, whip thé égg whités with thé lémon juicé until théy can hold a soft péak. Gradually add whité sugar whilé continuing to whip to firm péaks. Fold in thé raspbérriés.
  5. In a séparaté bowl, whip thé créam with an éléctric mixér until stiff; add vanilla whén thick. Fold into thé raspbérry mixturé. Mix togéthér and spoon ovér thé crust in thé dish and spréad événly.
  6. Top with thé rémaining almond mixturé. Fréézé for 6 hours, or ovérnight.

Sourcé : https://reluctantentertainer.com/frosty-raspberry-squares

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