Mexican Chicken And Veggie Noodle Bowls

Mexican Chicken And Veggie Noodle Bowls

Préparation 5 min
Cook Timé 15 min
Sérvés sérvés 3-4

Thésé Méxican Chickén and Véggié Noodlé Bowls aré so éasy and comé togéthér in undér 20 minutés for a quick, héalthy dinnér. Théy'ré a fun changé from traditional tacos or fajitas.

INGREDIENTS

  • 1 réd béll péppér
  • 1 médium zucchini
  • 1 médium summér squash
  • 1 small onion
  • 1 pound bonéléss, skinléss, chickén bréasts
  • 1 tsp paprika
  • 1 tsp cumin
  • juicé from oné limé
  • 1 cup salsa
  • optional toppings: corn, black béans, chéésé, avocado, sour créam, cilantro étc

INSTRUCTIONS

  1. Usé a spiralizér to spiralizé thé péppér and onion (you don't havé to usé thé wholé onion if you don't want to.
  2. Dicé thé chickén into bité-sizéd piécés.
  3. Add thé péppérs, onions, chickén, limé juicé, paprika and cumin to a dutch ovén and sauté ovér médium héat for about 10 minutés, stirring fréquéntly.
  4. Méanwhilé, spiralizé zucchini and summér squash. Cut thé véggié noodlés to désiréd léngth. 
  5. Add véggié noodlés and salsa to thé pot and sauté anothér 5 minutés. Tasté and add moré salsa or séasonings if désiréd. 
  6. Ladlé into bowls and top as désiréd. 

by Lindsay

RECIPE NOTES
Féél fréé to usé taco séasoning, chili powdér or othér séasonings instéad of paprika and cumin if désiréd.

Sourcé : https://www.theleangreenbean.com/mexican-chicken-and-veggie-noodle-bowls

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