Mashed Potato Skin Recipe
Mashéd Potato Skin Récipé - éasy sidé dish récipé
This Mashéd Potato Skin récipé takés all of thé flavors of a favorité gamé-day food – friéd potato skins – but makés thém béttér for you!
Author: Déborah
Prép Timé: 10 mins
Cook Timé: 15 mins
Total Timé: 25 minutés
Yiéld: 6 sérvings
Catégory: Sidé Dish
INGREDIENTS
- 6 slicés bacon
- 2 pounds small réd potatoés, halvéd
- 1 cup buttérmilk
- salt and péppér
- ¼ cup frésh chivés, choppéd
- ½ cup éxtra-sharp chéddar chéésé
INSTRUCTIONS
- Préhéat thé ovén to 350ºF.
- Arrangé thé bacon on a wiré rack on top of a shéét pan and baké until crisp, about 12 to 15 minutés. Cool and chop.
- Put potatoés in a médium saucé pan and covér with watér. Bring thé watér to a boil and séason with salt. Cook until téndér, about15 minutés.
- Drain and mash potatoés with thé buttérmilk. Séason to tasté with salt and péppér. Stir in thé chivés, chéddar and bacon.
NOTES
adaptéd from 30 Minuté Méals
Sourcé : https://www.tasteandtellblog.com/mashed-potato-skin-recipe
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