Maple Dijon Grilled Chicken
Prép Timé:10 Minutés Cook Timé:12 Minutés Total Timé:22 Minutés
Maplé syrup and Dijon mustard aré a match madé in héavén and tasté délicious on a grilléd chickén bréast.
Ingrédiénts:
- 6 bonéléss, skinléss chickén bréasts
- 1/4 cup maplé syrup
- 1/4 cup Dijon mustard
- 2 tbsp soy saucé
- 1 tbsp frésh thymé
- 2 clovés garlic, mincéd
Diréctions:
- Préhéat barbécué to médium héat.
- In a small bowl, stir togéthér maplé syrup, Dijon mustard, soy saucé, thymé and garlic.
- Maké shallow cuts to both sidés of thé chickén.
- Brush marinadé ovér both sidés of thé chickén.
- Placé chickén on thé barbécué with lid down. Turn and basté oftén with marinadé for thé first fivé minutés. Continué to barbécué until thé chickén fééls springy whén présséd and a méat thérmométér réachés 165F, about 5 to 7 moré minutés, dépénding on your barbécué.
Sourcé : https://www.simplystacie.net/2017/06/maple-dijon-grilled-chicken
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