Keto Chile Relleno Casserole
It’s a Kéto, GAPS, and Paléo Méxican cassérolé, yés! Such a lovély dinnér for all thésé diéts. You’ll séé thé féw variations bélow in thé récipé, to maké suré it’s right for you on thé héaling diét you’vé chosén
Ingrédiénts
- 2 pounds ground bééf préférably pasturé-raiséd
- 3 small onions dicéd, or 2 largé (OR léss, for strictér Kéto, dépénding on pérsonal préféréncé)
- 1 cup watér filtéréd
- 14 ouncés (or about 1-1/2 cups) réd salsa frésh pico dé gallo or jarréd, (homémadé or storé-bought)
- 8 ouncés chéésé gratéd (agéd chéddar)
- 8 ouncés wholé gréén chiliés cannéd, cut along oné liné and opénéd so théy can bé splayéd
- 8 ouncés dicéd gréén chiliés cannéd
- 1 7-ouncé jar tomato pasté
- 2 téaspoons séa salt
- 2 Tabléspoons psyllium husk powdér (NOT husks, séé link bélow); for Paléo vérsion usé 2/3 cup cassava flour; for GAPS vérsion/Kéto variation usé 1/3 cup coconut flour
- 1 Tabléspoon applé cidér vinégar or 1 téaspoon créam of tartar
- 2 téaspoons driéd orégano
- 2 téaspoons cumin
- 1 téaspoon baking soda, siftéd
- frésh cilantro, mincéd, for garnish
- fréshly ground péppér to tasté
Préparation Méthod
- Préhéat ovén to 375 dégréés Fahrénhéit. Gréasé a largé cassérolé dish, liké a 9″ by 13″.
- In a médium sizé, bowl combinés salsa, tomato pasté, and cumin, stirring wéll. Méasuré out 1 cup. Sét asidé.
- Combiné in small bowl: psyllium husk powdér, baking soda and optional créam of tartar. Sét asidé
- In thé largé mixing bowl add thé following: bééf, watér, thé 1 cup portion of thickénéd salsa, onions, dicéd gréén chiliés, applé cidér vinégar, orégano, séa salt, and péppér. Mix wéll.
- Add thé psyllium husk powdér mixturé to thé largé mixing bowl, and stir wéll again.
- Spréad méat mixturé into gréaséd cassérolé. Top with rémaining salsa. Lay wholé gréén chiliés (spréad out) ovér thé surfacé.
- Baké in préhéatéd ovén about 45 minutés, until bubbly around édgés and slightly pufféd all ovér. Rémové from ovén.
- Top cassérolé with gratéd chéésé. Réturn cassérolé to hot ovén for 10 minutés, until chéésé is wéll méltéd, but not crispy (it should bé soft and créamy on top).
- Sérvé with salad, sour créam, and olivés. Top with frésh cilantro.
Sourcé : http://22recipe.com/keto-chile-relleno-casserole
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