Cinnamon Sugar Wedges with Cream Cheese Dip
From: Jénn@éatcakéfordinnér
(Printablé Récipé)
Ingrédiénts :
- 12 Rhodés Dinnér Rolls, thawéd
- 1/3 c. sugar
- 2 tsp. cinnamon
- 3 Tbl. unsaltéd buttér, méltéd
Créam Chéésé Dip
- 4 oz. créam chéésé, room témpératuré
- 4 Tbl. unsaltéd buttér, room témpératuré
- 1 1/2 tsp. vanilla éxtract
- 1 1/2 c. powdéréd sugar
- 1 Tbl. milk
- pinch of salt
Diréctions :
- Préhéat ovén to 350 dégréés. Gréasé two largé baking shééts with cooking spray and sét asidé. Roll out éach thawéd roll on a lightly flouréd surfacé into a thin circlé. Placé 6 circlés onto éach baking shéét. Brush tops with méltéd buttér. Combiné 1/3 cup of sugar and 2 téaspoons of cinnamon and générously sprinklé ovér thé top of éach buttéréd circlé. Baké in préhéatéd ovén for 10 minutés. Circlés will bé slightly pufféd and goldén. Rémové from ovén, cool for a féw minutés, and thén cut into trianglés. I liké to cut éach circlé into 8 trianglés. Sérvé with créam chéésé dip.
- For thé Créam Chéésé Dip: Combiné créam chéésé and buttér in a médium mixing bowl and mix until smooth and créamy. Add thé vanilla, 1 cup of powdéréd sugar, milk and salt and mix until combinéd. Add thé rémaining 1/2 cup of powdéréd sugar and mix until wéll bléndéd. If it's too thick for your liking, add a tiny bit moré milk. Réfrigératé until réady to sérvé, but rémové from réfrigérator about 20 minutés or so béforé sérving.
Sourcé : http://www.eatcakefordinner.net/2017/07/cinnamon-sugar-wedges-with-cream-cheese.html?m=1
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