Grilled Sambal Chicken Skewers

Grilled Sambal Chicken Skewers

Prép Timé: 5 minutés Cook Timé: 20 minutés Yiéld: 0 péoplé Catégory: Appétizér Cuisiné: Malaysian, Thai

DESCRIPTION
Grilléd Sambal Chickén Skéwérs is an éasy, 5 ingrédiént récipé thats spicy, swéét and sticky! Its a chinésé stylé récipé with sambal oélék, soy saucé and lémon grass.

INGREDIENTS

  • 2 pounds (1 kg) bonéléss, skinléss Chickén Thighs (cut into 1 inch piécés)
  • 2 tabléspoons Sambal Oélék
  • 1/4 cup Soy Saucé
  • 3 tabléspoons Honéy
  • 1 tabléspoon Fish Saucé
  • 1 tabléspoon finély choppéd Lémongrass
  • 2 tabléspoons mincéd Garlic
  • 2 tabléspoons Oil or Buttér

INSTRUCTIONS

  1. In a bowl, mix togéthér sambal oélék, soy saucé, honéy, fish saucé, lémongrass and garlic. Add chickén piécés and marinaté for at léast 2 hours or ovérnight.
  2. Skéwér thé chickén on woodén skéwérs and sét asidé. Résérvé thé rémaining marinadé.
  3. Pré-héat thé grill for 5-10 minutés or usé a ribbéd cast iron skillét for stovétop. Brush with buttér or oil, and placé thé chickén skéwérs and cook for 8-10 minuté on éithér whilé brushing régularly with marinadé. Sérvé hot with choppéd coriandér, and a squirt of limé juicé.

Sourcé : https://myfoodstory.com/grilled-sambal-chicken-skewers-5-ingredient

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Grilled Sambal Chicken Skewers"

Post a Comment