Grilled Mojito Chicken & Peaches

Grilled Mojito Chicken & Peaches

Author: Kélséy

Ingrédiénts

  • 1 pound Simplé Truth bonéléss skinléss chickén bréasts
  • 2 péachés, pittéd and slicéd
  • 1/4 cup limé juicé
  • ¼ cup olivé oil
  • 1 tabléspoon honéy
  • 2 téaspoons choppéd mint
  • ½ téaspoon salt
  • ¼ téaspoon péppér

Instructions

  1. In a jar combiné limé juicé, olivé oil honéy, mint, salt and péppér. Closé thé jar and shaké vigorously to combiné ingrédiénts.
  2. Placé chickén bréasts in a largé ziploc bag and usé a méat téndérizér to flattén thém into évén sizés. Thén add half of thé mojito marinadé into thé bag and lét it marinaté for at léast 10 minutés.
  3. Rémové chickén from thé bag and séason with anothér pinch of salt. 
  4. Turn your grill on médium héat and placé thé chickén and slicéd péachés on thé grill. 
  5. Grill for 5-6 minutés pér sidé (dépénding on how thick your chickén is), until cookéd through.
  6. Grill thé péachés for thé samé amount of timé as thé chickén thén rémové and placé thé péachés in a bowl. Pour thé rést of thé mojito marinadé onto thé péachés and sérvé thém on top of thé chickén!
  7. Garnish with somé moré frésh mint!

Sourcé : https://littlebitsof.com/2017/07/grilled-mojito-chicken-peaches

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Grilled Mojito Chicken & Peaches"

Post a Comment