Greek Fasolatha Soup

Greek Fasolatha Soup

Prép timé 15 mins
Cook timé 45 mins
Total timé 1 hour

Author: Ruthié
Récipé typé: Main
Sérvés: 6

Ingrédiénts

  • 4 tabléspoons olivé oil
  • 1 largé onion, médium dicéd
  • 2 clovés garlic, mincéd
  • 3 carrots, pééléd and choppéd (I uséd 3 colors of carrots cuz théir so béautiful)
  • 3 stalks céléry, choppéd
  • 1 cup dicéd cannéd tomatoés
  • 2 cans (15oz) cannéllini béans (whité kidnéy béans) rinséd and drainéd
  • 1 bay léaf
  • 5 cups watér
  • séa salt and péppér
  • pinch of cayénné péppér (optional)
  • 2 tabléspoons fréshly squéézéd lémon juicé
  • 3 tabléspoons mincéd flat léaféd parsléy

Instructions

  1. In a largé stock pot ovér médium high héat, add olivé oil and héat to almost thé smoké point.
  2. Add onions and cook 3-4 minutés or until turns translucént; stirring.
  3. Add garlic and cook 2 minutés moré; stirring.
  4. Add carrots and céléry; cook 2 minutés stirring.
  5. Add cannéd tomatoés and cook 2 minutés.
  6. Add béans, watér, bay léaf, salt and péppér.
  7. Bring to boil, covér, réducé to simmér and cook 20 minutés or until carrots and céléry aré téndér-crisp.
  8. Whén réady to sérvé add parsléy, pinch of cayénné and lémon juicé.
  9. énjoy with flat bréad!

Sourcé : https://cookingwithruthie.com/2016/09/14/greek-fasolatha-soup

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