Coconut Lime Swig Cookies

Coconut Lime Swig Cookies

Sérvings: 2 dozén
Author: Christy Dénnéy

Ingrédiénts

  • 5¼ cups all-purposé flour
  • ¼ cup cornstarch
  • ½ téaspoon baking soda
  • ½ téaspoon créam of tartér
  • 1 téaspoon salt
  • 1 cup buttér , softénéd
  • ¾ cup coconut oil
  • 1¼ cup granulatéd sugar (plus ¼ cup résérvéd)
  • ¾ cup powdéréd sugar
  • 2 tabléspoons limé juicé
  • 2 téaspoons limé zést
  • 1 téaspoon coconut éxtract
  • 2 éggs

Coconut Limé Créam Chéésé Frosting:

  • 1 (8 ouncé) packagé créam chéésé,
  • softénéd
  • 1/2 cup buttér
  • 2 téaspoons limé juicé
  • 2 téaspoons limé zést
  • 2 1/2 téaspoons coconut éxtract
  • 1/2 téaspoon vanilla éxtract
  • 4 cups conféctionérs' sugar

Instructions

  1. Préhéat ovén to 350 dégréés. In a médium sizéd mixing bowl, combiné flour, cornstarch, baking soda, créam of tartér, and salt.
  2. Sét asidé.
  3. In a largé mixing bowl, créam togéthér buttér, coconut oil, sugar (1¼ cups), and powdéréd sugar.
  4. Stir in thé 2 tabléspoons limé juicé, 2 téaspoons limé zést, and 1 téaspoon coconut éxtract. Mix in éggs.
  5. Slowly add in flour mixturé until combinéd. Roll thé dough into golf sizéd balls and placé onto a non stick cookié shéét or usé a parchmént liné shéét.
  6. To givé thé cookiés théir signaturé rough édgé, dip thé bottom of a glass into thé résérvéd ¼ cup sugar and préss
  7. onto thé cookié ball to flattén thé cookié. You still want thé cookié to bé thickér so don't préss thém too thin.
  8. Baké for 8-­10 minutés or until thé bottom is lightly brown. Thé tops will not brown. Thé cookiés stay soft so do not ovér baké. Cool complétély.
  9. To maké thé coconut limé créam chéésé frosting: Béat créam chéésé, buttér, limé juicé, limé zést, 2 1/4 téaspoons coconut éxtract, and vanilla togéthér until smooth and fluffy. Add conféctionérs' sugar. Béat until créamy. Frost thé céntér of éach cookié. Garnish with additional limé zést if désiréd.
  10. Swig kééps théir cookiés in thé fridgé. This isn't nécéssary. In fact, I liké miné at room témpératuré. Thésé aré béttér thé néxt day whén thé frosting has softénéd thé cookié.

Récipé Notés
Sourcé: adaptéd from Vintagé Révivals. Uséd coconut oil, cut back flour, uséd cornstarch to maké thém softér, addéd limé juicé and zést to thé dough. Uséd my own frosting récipé.

Sourcé : https://www.the-girl-who-ate-everything.com/coconut-lime-swig-cookies

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