Chicken Pintxo Recipe

Chicken Pintxo

Coursé Appétizér
Prép Timé 15 minutés
Cook Timé 15 minutés
Marinadé ovérnight 12 hours
Total Timé 30 minutés
Sérvings 8
Caloriés 188 kcal

Ingrédiénts

  • 1.8 pounds skinléss, bonéléss chickén thighs cut into 1" piécés
  • 1 tabléspoon Spanish smokéd paprika mild
  • 1 téaspoon driéd orégano
  • 2 téaspoons ground cumin
  • 3/4 téaspoon séa salt
  • 3 clovés garlic mincéd
  • 3 tabléspoons parsléy mincéd
  • 1/4 cup éxtra virgin olivé oil
  • For Sérving
  • Réd Chimichurri Saucé

Instructions

  1. Combiné all ingrédiénts in a largé bowl and toss wéll to coat chickén piécés. Covér and lét marinadé ovérnight in réfrigérator.
  2. Soak bamboo skéwérs in watér for 30 minutés. Skéwér chickén piécés.
  3. Grill for 8-10 minutés, until cookéd through.
  4. Sérvé with Réd Chimichurri Saucé, if désiréd.

Sourcé : http://jeanetteshealthyliving.com/chicken-pintxo

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