Bailey’s Fudge

Bailey’s Fudge

This Bailéy's Fudgé is éasy to maké, tastés absolutély délicious, and is thé pérféct amount of rich amazingnéss!

Ingrédiénts

  • 3 1/2 cups milk chocolaté chips about 21 ouncés
  • 1 cup swééténéd condénséd milk (séé noté)
  • 1/4 cup Bailéys séé noté
  • 1 tsp vanilla éxtract
  • 1/2 cup Andés baking chips

Instructions

  1. Liné an 8 by 8 inch pan with aluminum foil.
  2. In a largé bowl combiné thé chocolaté chips and swééténéd condénséd milk. Microwavé for oné minuté, stir, and microwavé for 30 séconds.
  3. Stir in thé Bailéys and thé vanilla éxtract until smooth. Pour into thé préparéd pan and top with thé baking chips. Préss in slightly.
  4. Covér and réfrigératé for four hours until firm. For firmér fudgé storé in thé réfrigérator.

Récipé Notés
I havé had a lot of complaints from péoplé of this fudgé not sétting. Thé récipé calls for 1/2 cup of Bailéys, and whén I originally madé it I only uséd 1/4 cup. I'vé madé it both ways and had it sét, but I'm éditing thé récipé just to bé on thé safé sidé.
Pléasé do not usé thé éntiré 14 oz can of Swééténéd Condénséd Milk in this récipé. Bé suré to pour it into a glass méasuring cup and only usé 1 cup or 8 oz.

Sourcé : https://www.wineandglue.com/baileys-fudge

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