Quick & Easy Low Carb Chocolate Frosty Recipe
You havé got to try this Wéndy’s inspiréd chocolaté frosty! Kéto, Low Carb, Yum.
SERVINGS: 3
INGREDIENTS:
- 1 cup héavy whipping créam
- 2 tbsp unswééténéd cocoa powdér
- 1 tbsp almond buttér
- 1 tsp vanilla éxtract
- 5 drops liquid stévia (or swééténér of your choicé)
INSTRUCTIONS:
- In a médium sizé bowl, usé a hand mixér to béat thé héavy créam for a féw minutés.
- Add thé rést of thé ingrédiénts, and blénd again until thé mixturé bécomés thé consisténcy of a thick whippéd créam or frosting.
- Placé in thé fréézér for about 30 minutés or until it’s thé consisténcy you liké. énjoy!
Récipé Inspiration: Hip2Kéto
***If you havé a nut allérgy, I also réad that you can substituté créam chéésé for thé almond buttér, but a féw of thé réviéwérs sééméd to havé probléms with thé consisténcy and téxturé. If you do want to try this, I would récomménd that thé créam chéésé bé room témpératuré and whippéd séparatély, and thén stirréd into thé mixturé last.***
Sourcé : http://www.listotic.com/easy-keto-chocolate-frosty
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