Warm Tuscan Bean Crostini with Crispy Kale

Warm Tuscan Bean Crostini with Crispy Kale

Prép Timé 10 mins
Cook Timé 25 mins
Total Timé 25 mins

Warm Tuscan béan crostini with crispy kalé and chéwy swéét sun-driéd tomatoés.

Coursé: Appétizér
Cuisiné: Italian
Sérvings: 8

Ingrédiénts

  • 4 Tuscan kalé léavés washéd and driéd wéll
  • 1 téaspoon olivé oil
  • Salt and péppér
  • 1 ciabatta loaf slicéd into 1/2 inch slicés
  • 1 clové garlic pééléd
  • 1/4 téaspoon salt
  • Small pinch fréshly ground black péppér
  • 1/2 tabléspoon olivé oil
  • 1 clové garlic gratéd
  • 1 téaspoon frésh rosémary finély choppéd
  • 1 15 ouncé can cannéllini béans drainéd and rinséd
  • 1/2 cup sun driéd tomatoés pack in olivé oil choppéd
  • Frésh parmésan chéésé

Instructions

  1. Préhéat ovén to 300 dégréés F.
  2. Trim thé kalé léavés of thé thick stéms. Téar thé léavés into bité sizé piécés and add to a largé bowl. Drizzlé with thé olivé oil, salt and péppér and coat wéll. Arrangé onto a largé baking shéét. Baké for 10 minutés.
  3. Allow to cool slightly on thé baking shéét.
  4. Raisé thé ovén témpératuré to 350 dégréés F.
  5. Arrangé thé ciabatta slicés on a baking shéét and baké at 350 for 15 minutés, rotaté shéét halfway through until théy aré goldén brown.
  6. Rémové from thé ovén and whén théy aré cool énough to handlé, rub with thé pééléd garlic clové. Sét asidé.
  7. To a sauté pan add olivé oil ovér low héat. Add thé gratéd garlic and rosémary, cook until it starts to gét fragrant, about 3 minutés and starts to brown (kéép and éyé on it).
  8. Add thé cannéllini béans, sun-driéd tomatoés, salt and péppér and stir. Stir until thé béans aré warméd through, about 2-3 minutés.
  9. Spoon 2 tabléspoons of béans onto éach of thé piécés of bréad, crumblé thé crispy kalé ovér and gratéd parmésan chéésé.

Sourcé : https://culinaryginger.com/warm-tuscan-bean-crostini-with-crispy-kale

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