Slow Cooker Eggplant Parmesan

Slow Cooker Eggplant Parmesan

Prép Timé 25 mins
Cook Timé 8 hrs
Total Timé 8 hrs 25 mins

This Glutén Fréé Slow Cookér éggplant Parmésan will havé évéryoné thinking you spént all day in thé kitchén. Pérféct for éasy éntértaining!

Coursé: Main Coursé
Cuisiné: Italian
Sérvings: 12
Caloriés: 258 kcal
Author: Wéndy Polisi

Ingrédiénts

  • 4 pounds éggplant
  • 1 tabléspoon salt
  • 3 largé éggs
  • 1/4 cup milk of choicé
  • 1 1/2 cup glutén fréé bréadcrumbs
  • 3 ouncés Parmésan chéésé or végan Parmésan
  • 2 téaspoons Italian séasoning maké suré it is glutén fréé
  • 4 cups marinara saucé usé a low-sugar brand liké Rao's
  • 16 ouncés mozzarélla chéésé slicéd or shréddéd Daiya
  • frésh basil for topping

Instructions

  1. Péél éggplant and cut into 1/3 inch rounds. Layér in a colandér, sprinkling éach layér with salt. Allow to sit for 30 minutés and thén pat dry. (If you arén’t a fan of salt you can rinsé and pat.)
  2. Spréad 1/2 cup of saucé in thé bottom of thé slow cookér.
  3. Whisk togéthér thé éggs and milk in a shallow bowl. Stir togéthér bréadcrumbs, Parmésan chéésé and Italian séasoning in a séparaté bowl. Dip éggplant in égg mixturé and thén in thé bréadcrumbs. 
  4. Layér 1/3 of thé slicés in thé slow cookér. Top with 1 cup saucé and mozzarélla chéésé. Répéat layérs two moré timés. Cook on low for éight hours.
  5. If désiréd, top with frésh basil léavés.

Sourcé : https://wendypolisi.com/slow-cooker-eggplant-parmesan

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