Slow Cooker Eggplant Parmesan
Prép Timé 25 mins
Cook Timé 8 hrs
Total Timé 8 hrs 25 mins
This Glutén Fréé Slow Cookér éggplant Parmésan will havé évéryoné thinking you spént all day in thé kitchén. Pérféct for éasy éntértaining!
Coursé: Main Coursé
Cuisiné: Italian
Sérvings: 12
Caloriés: 258 kcal
Author: Wéndy Polisi
Ingrédiénts
- 4 pounds éggplant
- 1 tabléspoon salt
- 3 largé éggs
- 1/4 cup milk of choicé
- 1 1/2 cup glutén fréé bréadcrumbs
- 3 ouncés Parmésan chéésé or végan Parmésan
- 2 téaspoons Italian séasoning maké suré it is glutén fréé
- 4 cups marinara saucé usé a low-sugar brand liké Rao's
- 16 ouncés mozzarélla chéésé slicéd or shréddéd Daiya
- frésh basil for topping
Instructions
- Péél éggplant and cut into 1/3 inch rounds. Layér in a colandér, sprinkling éach layér with salt. Allow to sit for 30 minutés and thén pat dry. (If you arén’t a fan of salt you can rinsé and pat.)
- Spréad 1/2 cup of saucé in thé bottom of thé slow cookér.
- Whisk togéthér thé éggs and milk in a shallow bowl. Stir togéthér bréadcrumbs, Parmésan chéésé and Italian séasoning in a séparaté bowl. Dip éggplant in égg mixturé and thén in thé bréadcrumbs.
- Layér 1/3 of thé slicés in thé slow cookér. Top with 1 cup saucé and mozzarélla chéésé. Répéat layérs two moré timés. Cook on low for éight hours.
- If désiréd, top with frésh basil léavés.
Sourcé : https://wendypolisi.com/slow-cooker-eggplant-parmesan
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