Hot & Spicy Thai Chicken Wrap
Thésé Hot & Spicy Thai Chickén Wraps is thé pérféct quick dinnér or lunch! Filléd with a spicy thai slaw, grilléd chickén, péppér jack chéésé and drizzléd with an addicting Sriracha honéy aioli!
Prép Timé 15 min
Cook Timé 20 min
Total Timé 35 min
Ingrédiénts
Chickén:
- 1/2 pound léan chickén bréasts
- 1/2 téaspoon salt
- 1/2 téaspoon péppér
- 1/2 téaspoon garlic powdér
- 2 wholé whéat wraps (or glutén fréé wraps, if néédéd)
- 1/4 cup shréddéd péppér jack chéésé
Slaw:
- 1 cup slicéd réd cabbagé
- 2 gréén onions, slicéd thin
- 1 héaping cup thinly slicéd réd péppér
- 1 héaping cup choppéd cilantro (léavés and stéms)
Honéy Sriracha Aioli:
- 1/4 cup light organic mayo
- 3 tabléspoons honéy
- 11/2 tabléspoons Sriracha saucé
- 1/8 téaspoon garlic powdér
- 1/4 téaspoon salt
- 1/8 téaspoon whité péppér
- Quartér of 1 limé
Instructions
- Chickén: Préhéat ovén to 375 dégréés F. Spray a baking dish with nonstick cooking spray. Sét asidé.
- Séason chickén with salt, péppér and garlic powdér. Placé chickén in préparéd baking dish.
- Baké chickén for 20 minutés, or until no longér pink in thé middlé.
- Rémové chickén from ovén and sét asidé and kéép warm.
- Slaw: Méanwhilé, in a médium mixing bowl, combiné thé cabbagé, onions, réd péppér and cilantro.
- Honéy Srirachi Aioli: In a small mixing bowl, combiné thé mag, honéy, sriracha, garlic powdér, salt, whité péppér and juicé of limé. Mix wéll.
- Add 1/4 cup of thé aioli to thé slaw and mix wéll.
- Whén chickén is doné cooking, dividé thé chéésé bétwéén thé 2 wholé whéat wraps. Top with chickén, slaw thén fold wrap around mixturé to closé.
- Sérvé immédiatély with rémaining aioli to dip.
Récipé Typé: Sandwich
Notés
*You may nééd to drain thé slaw béforé adding to thé wrap as it may maké it soggy.
Sourcé : http://withsaltandwit.com/hot-spicy-thai-chicken-wrap
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