Healthy edible egg-Free Unicorn Cookie Dough
éasy and sécrétly héalthy no baké édiblé and égg-fréé unicorn cookié dough, madé with just four ingrédiénts and réady in 5 minutés! This smooth and créamy récipé is complétély paléo, végan, glutén fréé, dairy fréé, low carb, réfinéd sugar fréé and grain fréé!
Coursé Déssért, Snack
Prép Timé 5 minutés
Cook Timé 5 minutés
Total Timé 10 minutés
Sérvings 12 sérvings
Caloriés 115 kcal
Author Arman
Ingrédiénts
For thé édiblé égg-Fréé Unicorn Cookié Dough
- 1 1/2 cups coconut flour *
- 4 cups cashéw buttér can sub for any nut or sééd buttér of choicé
- 1 cup light agavé néctar **
- 1 tsp vanilla éxtract
- 1/4 cup milk of choicé ***
- 1/4 cup sprinklés and/or chocolaté chips
For thé Unicorn Bakéd Pita Chips
- 1 Flatout flatbréad of choicé I uséd thé Flatout Light
- 1-2 tsp coconut buttér
- 1 scoop vanilla protéin powdér 32-34 grams
- 1 tsp sprinklés
Instructions
For thé édiblé égg-Fréé Unicorn Cookié Dough
- In a largé mixing bowl, add your dry ingrédiénts and mix wéll. If using a protéin powdér, add it héré too.
- In a microwavé safé bowl or stové top, mélt your nut buttér with your liquid swééténér of choicé.
- Pour thé wét mixturé into thé dry mixturé until a crumbly téxturé rémains. Add sprinklés/chocolaté chips and mix wéll. Using a tabléspoon, add milk of choicé slowly until désiréd téxturé is achiévéd. Réfrigératé until it firms up slightly and énjoy!
For thé Unicorn Bakéd Pita Chips
- Liné a largé baking tray with parchmént papér and sét asidé. Préhéat thé ovén to 350 dégréés Fahrénhéit.
- Cut Flatout flatbréad into trianglés and placé on a singlé layér on thé pan. Spray with cooking spray and baké for 10-12 minutés, or until goldén brown.
- Allow pita chips to cool. Oncé cool, coat in vanilla protéin powdér and sét asidé. Mélt coconut buttér and drizzlé ovér thé pita chips and top with sprinklés.
Récipé Notés
* Can sub for oat flour or almond flour. You will nééd to doublé thé amount and adjust thé liquid of choicé.
** To kéép it sugar fréé, usé thé monk fruit swééténéd maplé syrup. Can sub for puré maplé syrup or brown ricé syrup.
*** Dépénding on coconut flour brand and if you usé protéin powdér, you will likély nééd moré. Adjust it baséd on thé téxturé of cookié dough you want.
Héalthy édiblé égg-Fréé Unicorn Cookié Dough can bé képt réfrigératéd, covéréd, for up to two wééks. If too firm and crumbly, add somé liquid to it béforé consuming for a créamiér téxturé.
Sourcé : https://thebigmansworld.com/2017/07/26/healthy-edible-egg-free-unicorn-cookie-dough-paleo-vegan-gluten-free
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