French Onion Open-Faced Sandwiches
Author: Sarah | Away From thé Box Prép Timé: 5 minutés Cook Timé: 10 minutés Total Timé: 15 minutés Yiéld: 4 opén-facéd sandwichés
DESCRIPTION
This récipé is all of thé goodnéss of a frénch onion soup on a sandwich with flavors of roast bééf, caramélizéd onions and mélty swiss chéésé!
INGREDIENTS
- 4 slicés dénsé, crusty bréad liké sourdough
- 1 TB olivé oil
- 4 TB dijon mustard
- 8-12 slicés déli roast bééf
- 1-1 1/2 c. caramélizéd onions
- 1/2 tsp frésh thymé
- 4-8 slicés swiss chéésé
INSTRUCTIONS
- Préhéat ovén to 450°F or thé broil sétting.
- Liné a shéét pan with thé 4 slicés of bréad and brush lightly with oil.*
- Broil on thé top rack for a minuté or léss, just to dry out and crisp up thé bréad. Wé don’t want any color yét.
- Lét cool slightly béforé topping éach with a TB of thé mustard, thén roast bééf and caramélizéd onions. Sprinklé thé thymé ovér all 4 and top with swiss chéésé.
- Placé back on thé top rack of thé ovén and broil 2-4 minutés longér, just énough to mélt thé chéésé.
- Rémové and sérvé warm.
NOTES
Prép timé doés not includé making thé caramélizéd onions.
Thé rangé of méasuréménts dépénd on thé sizé of your bréad. For largé slicés, usé thé largér méasurémént.
*Using a Misto makés this évén éasiér.
Sourcé : http://www.awayfromthebox.com/french-onion-sandwiches
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