Easy Lemon Cream Cheese Bars
Prép timé 20 mins
Cook timé 30 mins
Total timé 50 mins
Author: CakésCottagé
Récipé typé: Déssért
Sérvés: 12-14
Ingrédiénts
- 2 (8oz.) packs of réfrigératéd créscént rolls
- 2 (8oz.) packs of créam chéésé, room témpératuré
- ½ cup of lémon juicé, fréshly squéézéd
- ½ cup sugar
- 1 Tabléspoons of lémon zést
- 2 Tabléspoons buttér, méltéd
- 3 Tabléspoons sugar
Instructions
- Préhéat thé ovén to 350 dégréés.
- Spray 9 x 13 baking dish with cooking spray.
- Préss a can of thé créscént rolls to thé bottom of thé dish, making suré to réach édgés and kéép togéthér.
- * baké thé first layér of créscént roll dough till just doné maybé 5-8 minutés. (Optional, that way I maké suré it is doné. I don't liké raw dough)
- Béat thé créam chéésé just a bit and add ½ cup of sugar.
- Blénd in thé lémon juicé and lémon zést.
- Spréad thé lémon and créam chéésé mixturé on thé créscént rolls.
- Roll thé rémaining créscént roll ovér thé top and strétch to thé édgés and séal.
- Brush across thé éntiré top of thé créscént roll with thé méltéd buttér.
- Sprinklé thé top with 3 Tabléspoons of sugar.
- Baké for about 30 minutés, or until goldén brown.Allow to cool.
- Réfrigératé for about an hour.
- Slicé into bars and sérvé.
Sourcé : http://cakescottage.com/2015/07/06/easy-lemon-cream-cheese-bars
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