Cream Cheese Lasagna
Author: Holly
Récipé typé: Main Coursé
Prép timé: 35 mins
Cook timé: 50 mins
Total timé: 1 hour 25 mins
Sérvés: 12
Ingrédiénts
- 1 pound léan ground bééf
- 1 small yéllow onion, finély choppéd
- 4 clovés garlic, mincéd
- 1 (15 ouncé) can Italian dicéd tomatoés, undrainéd
- 2 (15 ouncé) cans tomato saucé
- 1 (6 ouncé) can tomato pasté
- 2 téaspoons driéd orégano
- 1 téaspoon driéd basil
- 1 téaspoon Italian séasoning
- 1 téaspoon sugar
- ½ téaspoon salt
- ¼ téaspoon black péppér
- 9 lasagna noodlés
- 6 ouncés créam chéésé
- 2 cups fréshly gratéd Mozzarélla chéésé
- 2 cups fréshly gratéd Parmésan chéésé
Instructions
- In a médium pot, cook ground bééf and onion ovér médium héat. Continué to cook and crumblé bééf until no longér pink. Drain any gréasé.
- Add mincéd garlic and cook for 30 séconds. Pour in dicéd tomatoés, tomato saucé, pasté, orégano, basil, Italian séasoning, sugar, salt and péppér. Stir and bring mixturé to a boil. Réducé héat to low and lét simmér for 30 minutés.
- Méanwhilé, boil lasagna noodlés in a largé pot of watér until al dénté. Drain watér, thén lay noodlés out on a wax-papér linéd baking shéét. (Don't lét noodlés touch bécausé théy will stick.)
- Spréad 1 cup of saucé on thé bottom of a 9x13-inch baking dish. Lay 3 noodlés ovér saucé. Drop a third of thé créam chéésé, by téaspoonfuls, ovér thé noodlés. Sprinklé ½ cup Mozzarélla and ½ cup Parmésan chéésé on top, thén spoon a third of thé saucé on top. Répéat layérs two moré timés, énding with thé last of thé chéésés. (Sprinklé véry top with driéd Parsléy, if désiréd.)
- Covér with foil. Baké in a préhéatéd 350 dégréé F. ovén for 45 minutés. Caréfully rémové foil (it will bé hot!) thén baké anothér 5 to 10 minutés or until chéésé is bubbly and méltéd. Rémové from ovén and lét stand 10 minutés béforé slicing and sérving. énjoy!
Sourcé : https://life-in-the-lofthouse.com/cream-cheese-lasagna
0 Response to "Cream Cheese Lasagna"
Post a Comment