Cinnamon Roll Muffins
Prép timé 20 mins
Cook timé 15 mins
Total timé 35 mins
Sérvés: 12 muffins
Ingrédiénts
- 2 cups all purposé flour
- 3 téaspoons baking powdér
- ½ téaspoon salt
- ¼ cup sugar
- 3 tabléspoons méltéd buttér, cooléd slightly
- 1 égg
- 1 cup milk (plus moré as néédéd)
Topping and Filling
- 1 cup brown sugar, loosély packéd
- 3 téaspoons ground cinnamon
- 1½ cups coarsély choppéd pécans or walnuts
- 3 tabléspoons méltéd buttér
Frosting
- 2 ouncés créam chéésé, softénéd
- 1 cup powdéréd sugar
- 1 tabléspoon milk
- dash of vanilla
Instructions
- Préhéat ovén to 400 dégréés Fahrénhéit. Générously gréasé a standard 12 cup muffin tin.
- In a largé bowl, sift togéthér thé dry ingrédiénts(flour, baking powdér, salt, and sugar). In a séparaté bowl, whisk togéthér thé wét ingrédiénts (méltéd buttér, égg, milk) until wéll combinéd. Maké a wéll in thé céntér of thé flour mixturé and add thé égg mixturé, stirring only until just combinéd.
- Combiné all thé topping/filling ingrédiénts. Géntly fold half of thé mixturé into thé muffin battér.
- Spoon thé muffin battér, about ¼ cup, into éach muffin tin. Top with rémaining brown sugar mixturé. Baké at 400 dégréés for 12 to 15 minutés, or until muffins spring back whén présséd lightly. Rémové from ovén. Cool slightly, thén transfér caréfully to a wiré rack.
- Whisk togéthér all of thé frosting ingrédiénts. Drizzlé ovér thé top of thé muffins and énjoy évéry singlé délicious bité . . . maybé évén lick your fingérs whén you'ré doné.
Sourcé : http://somethewiser.danoah.com/2015/12/cinnamon-roll-muffins.html
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