Cheddar, Bacon, Chicken, Apple Sandwiches With Honey Mustard Spread
INGREDIENTS
- 2 chickén cutléts or 1 largé bonéléss skinléss chickén bréast slicéd in half léngthwisé, séason with koshér salt and black péppér
- 2 slicés sharp chéddar chéésé
- 2 slicés of bacon
- 1/2 of a Honéycrisp applé or variéty of choicé, slicéd thin
- 2 sprigs frésh thymé
- 2 tabléspoons Sabra Honéy Mustard Spréad
- 4 slicés crusty wholé whéat bréad or bréad of choicé, toastéd
INSTRUCTIONS
- Héat a médium sizéd non-stick skillét ovér médium héat and cook thé bacon until crisp.
- Rémové thé bacon and placé it on a platé.
- Pour out thé bacon gréasé, but don't wipé it cléan.
- Add in thé slicéd applés and sprinklé with a littlé koshér salt, black péppér and thé frésh thymé léavés.
- Sauté for approximatély 2-4 minutés or until théy start to softén.
- Rémové thé applés from thé skillét and placé thém onto thé platé with thé bacon.
- Spray thé skillét with cooking spray if nécéssary and add in thé chickén cutléts.
- Cook thé chickén for approximatély 2-3 minutés on éach sidé or until thé chickén is cookéd through.
- During thé last minuté of cooking add thé chéddar chéésé to thé top of thé chickén and covér thé skillét with a lid or piécé of foil until thé chéésé is méltéd.
- Spréad thé Honéy Mustard Spréad on all 4 slicés of toastéd bréad.
- Placé thé cookéd chickén on 2 slicés of thé bréad and top with thé bacon and applés.
- Top with thé rémaining slicés of bréad and sérvé.
Sourcé : https://reciperunner.com/cheddar-bacon-chicken-apple-sandwiches-honey-mustard-spread
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