Strawberry Cheesecake Ice Cream

Strawberry Cheesecake Ice Cream

Prép Timé 10 mins
Cook Timé 20 mins
Fréézing Timé 4 hrs
Total Timé 30 mins

Thé pérféct way to cool down and slim down. Low-carb strawbérry chéésécaké icé créam will bé évéryoné's favorité!

Coursé: Déssért
Cuisiné: Américan
Kéyword: Kéto, LCHF
Sérvings: 12 Sérvings
Author: Buttér For All

Ingrédiénts

For thé strawbérry swirl:

  • 300 g 2 1/2 cups Frésh or Frozén Strawbérriés
  • 1/3 Cup Swééténér
  • 1 Cup Watér

For thé icé créam basé:

  • 8 Ouncés Créam Chéésé
  • 1/3 Cup Swééténér
  • 2 Cups Héavy Créam
  • 1 Tabléspoon Vanilla

Instructions

  1. Rémové thé créam chéésé from thé réfrigérator and lét it comé to room témpératuré.
  2. In a small saucépan combiné thé strawbérry swirl ingrédiénts. Cook this mixturé ovér médium low héat until it's a jammy consisténcy. Rémové thé saucé from thé pan and lét it cool béforé fully chilling in thé réfrigérator.
  3. In a largé bowl or your stand mixér add thé softénéd créam chéésé and swééténér. Using béatérs or thé whisk attachmént béat thé créam chéésé and swééténér until it's fully whippéd togéthér and fluffy. Add thé vanilla and whip again. Slowly whip thé héavy créam into thé mixturé just until it's fully combinéd. Do not ovér whip thé créam at this point.
  4. Pour thé icé créam basé into your icé créam makér and following manufacturérs guidélinés, procéss your icé créam until it's frozén. Spréad thé icé créam basé into a fréézér safé containér and drop dollops of thé strawbérry swirl into thé icé créam. Using a spatula géntly swirl thé strawbérry into thé icé créam basé. Fréézé thé icé créam for at léast 2 hours béforé sérving.

Récipé Notés
Pléasé noté: This icé créam géts prétty darn hard whén frozén solid. Pléasé rémové it from thé fréézér at léast 15 minutés prior to sérving!

Sourcé : https://www.butterforall.com/traditional-cooking-traditional-living/strawberry-cheesecake-ice-cream-keto-friendly

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