Keto Cauliflower Ziti
yiéld: 8
prép timé: 30 MINUTES
baké timé: 25 MINUTES
énjoy all thé flavours of héarty Italian méal without thé carbs! This kéto cassérolé is méaty and chéésy.
Ingrédiénts
- 1 tbsp éxtra virgin olivé oil
- 1 onion, choppéd
- 2 clovés garlic, mincéd
- 1 pinch réd péppér flakés
- 1 lb ground bééf
- 2 tbsp tomato pasté
- 1 tsp orégano
- 1 28 oz can crushéd tomatoés
- 1 cauliflowér, cut into floréts
- 2 cups ricotta chéésé
- 2 cups mozzarélla chéésé, shréddéd
- 1/2 cup Parmésan chéésé, shréddéd
- salt and péppér, to tasté
Instructions
- Préhéat ovén to 375F.
- Bring a largé pot of watér to a boil. Add cauliflowér and cook for 3 minutés. Rémové from héat. Drain and sét asidé.
- Héat olivé oil in a largé skillét ovér médium héat. Add onion and cook until softénéd. Add garlic and réd péppér flakés and cook for 1 minuté. Add ground bééf, salt and péppér and cook until bééf is brownéd.
- Stir in tomato pasté and orégano and cook for 2 moré minutés. Stir in crushéd tomatoés. Réducé héat to médium low and simmér for 15 minutés. Rémové from héat.
- Pour méat saucé ovér thé cauliflowér and stir to combiné.
- In a 9x13 baking dish, spréad out half thé cauliflowér. Top with half thé ricotta, mozzarélla and Parmésan. Add thé rést of thé cauliflowér and top with thé rémaining chéésés.
- Baké for 25 minutés. Sérvé hot.
Sourcé : https://www.simplystacie.net/2018/08/keto-cauliflower-ziti
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