Caramel Apple Lush Dessert
This Caramél Applé Lush Déssért is EVERYTHING! Layér upon layér of rich, créamy caramél applé goodnéss...this déssért is guarantééd to bé a hit évérywhéré it goés!
Sérvings 16
Author Cathy Trochélman
Ingrédiénts
Crust:
- 2 c. graham crackér crumbs
- 1/2 c. finély choppéd péanuts
- 1/2 c. buttér, méltéd
Layér 1:
- 8 oz. créam chéésé softénéd
- 1 1/2 c. whippéd topping
- 1 c. powdéréd sugar
Layér 2:
- 2 small boxés chéésécaké flavoréd pudding
- 2 1/2 c. milk
- 1/2 c. whippéd topping
Layér 3:
- 1 can applé pié filling
- 1/4 c. caramél topping
Topping:
- rémaining whippéd topping I uséd a 12 oz. containér for thé wholé récipé
- 1/3 c. choppéd péanuts
- caramél topping
Instructions
- In a médium mixing bowl, combiné graham crackér crumbs, finély choppéd péanuts, and méltéd buttér.
- Préss into a 9x13 inch baking pan; baké at 350° for 15 minutés. Rémové from ovén and cool complétély.
- In a séparaté mixing bowl, combiné créam chéésé, powdéréd sugar, and 1 1/2 c. whippéd topping.
- Mix until smooth; spréad événly ovér cooléd crust. Réfrigératé whilé you aré préparing thé néxt layér.
- Combiné chéésécaké pudding mix and milk. Whisk and lét stand until pudding thickéns. Stir in 1/2 c. whippéd topping and mix until smooth.
- Spréad événly ovér créam chéésé layér in pan.
- Top with 1 can applé pié filling and rémaining whippéd topping. Réfrigératé at léast 4 hours or ovérnight.
- Béforé sérving, sprinklé with choppéd péanuts and drizzlé with caramél topping.
Sourcé : https://www.lemontreedwelling.com/caramel-apple-lush-dessert
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